Djurkommunikation

Länge har människor intresserats sig för djurens otroliga och ibland mystiska förmågor. Hunden går till dörren när vi börja tänka på att det snart är dags för att gå ut en runda, hästen som tvärstannar när du börjar fundera på att avsluta träningspasset… En djurkommunikatör läser av djurets energi (inte kroppsspråk),  ”blandar” sin energi med djurets och kan på det sättet kan ta emot information om det. Om djuret är öppet för det, kan det även ta emot budskap som vi vill förmedla.

Något att tänka på som djurägare är att det inte är alltid du och djuret har samma tankar kring vad som är viktigt här i livet så det går sällan att förutse hur mötet kommer att bli!

Hur går det till?

Jag älskar verkligen djur. Under min uppväxt har jag alltid haft djur runt mig och känt ett naturligt band till dem. Främst hästar, hundar och katter men även i bland kor, grisar och får och höns. Jag kände tidigt att jag hade väldigt lätt att ”ta på mig” djurens känslor och problem och det var inte helt enkelt de gånger jag märkte att djuren jag mötte inte mådde bra. Vid den tiden hade jag aldrig hört talas om djurkommunikation, men genom en rad händelser kom jag i kontakt med djurkommunikatören Catharina Ehlo. Att gå kurser för henne startade min resa. Det var väldigt värdefullt för mig eftersom de hjälpte mig att ordna mina och djurets tankar, så att jag på ett bättre sätt kunde använda min förmåga till att hjälpa djuren. Jag började också förstå hur viktigt det är att vara ”avstängd” när jag inte jobbar för att spara på min energi till när den kan göra någon nytta.

De senaste 20 åren har jag samlat på mig en hel del erfarenheter och de använder jag gärna genom att hålla kurser för blivande djurkommunikatörer. Vi behövs! Alla människor har en förmåga att läsa av energier. Det kan vara djur, människor, föremål eller naturen . Ju mer man lär sig finslipa tekniken desto mer detaljerad kan informationen bli. Vissa djur är enklare att få kontakt med än andra men det är mycket ovanligt att man inte får kontakt alls.

En sittning med mig innebär alltid två både djurkommunikation och healing. Jag jobbar på detta sättet eftersom djurets behov alltid är att få ta emot healing för att läkas på olika nivåer. Djurkommunikationen är ett verktyg som hjälper oss att bättre förstå vårt djur och det är också en viktig pusselbit, men endast en del av lösningen.

Jag erbjuder djurkommunikation för alla sorters djur. Antingen kommer du och ditt djur till mig för mötet eller kommer jag till er. Direkt efter mötet får du med dig nedskrivet det djuret har berättat.

 

Lady
Lady
Meja
Meja