Djurkommunikation

Länge har människor intresserats sig för djurens otroliga och ibland mystiska intelligens.Hunden går till dörren när vi kommer på att det snart är dags för att gå ut en runda, hästen som tvärstannar när du börjar fundera på att avsluta träningspasset… Djurkommunikation har ingenting med kroppsspråk att göra. Det handlar om att djurkommunikatören “blandar” sin energi med djurets och på det sättet kan ta emot information om det. Om djuret är öppet för det, kan det även ta emot budskap som vi förmedlar.

Något att tänka på som djurägare är att det inte är alltid du och djuret har samma tankar kring vad som är viktigt här i livet!

Hur går det till?

Jag älskar verkligen djur. Under min uppväxt har jag alltid haft djur runt mig.Främst hästar, hundar och katter men även i bland kor, grisar och får och höns. Jag kände tidigt att jag hade väldigt lätt att “ta på mig” djurens känslor och problem och det var inte helt enkelt de gånger jag märkte att djuren jag mötte faktiskt inte mådde bra. Då som tonåring hade jag aldrig hört talas om djurkommunikation, men genom en rad händelser kom jag i kontakt med djurkommunikatören Catharina Ehlo. Genom att gå kurser för henne började jag min resa. Kurserna var väldigt värdefulla för mig eftersom de hjälpte mig att ordna mina och djurets tankar, så att jag på ett bättre sätt lärde använda min förmåga till att hjälpa djuren. De senaste 15 åren har jag samlat på mig en hel del erfarenheter och de använder jag gärna genom att hålla kurser för blivande djurkommunikatörer. Vi behövs!

De flesta skulle till viss del kunna lära sig kommunicera med djur och allt annat levande. Ju mer man lär sig finslipa tekniken desto mer detaljerad kan informationen bli. Det är oftast lättare att ta emot ett budskap än att ge ett budskap, vissa djur är helt enkelt bara intresserade av att själva förmedla.

Jag erbjuder konsultation för alla sorters djur. Antingen kommer du och ditt djur till mig för mötet eller kommer jag till er. Direkt efter mötet får du med dig nedskrivet det djuret har berättat.
För prisuppgifter se under ”prislista”.

 

Lady
Lady
Meja
Meja