Djurkommunikation

Länge har människor intresserats sig för djurens otroliga och ibland mystiska intelligens. Ofta tappar vi hakan av förvåning när vår hund går till dörren innan vi ens orkat resa oss ur soffan för att gå ut en runda, eller när hästen helt enkelt tvärstannar när du börjar fundera på att avsluta träningspasset. Djurkommunikation fungerar med hjälp av intuition, det har ingenting med kroppsspråk att göra. Om djuret är öppet för det, kan det även ta emot budskap som jag förmedlar. När vi människor har en ärlig känsla kan djuren läsa oss som en öppen bok, att ”ljuga” för ett djur är därför omöjligt. Något att tänka på som djurägare är att det inte är alltid du och djuret har samma tankar kring vad som är viktigt här i livet!

Hur går det till?

Under min uppväxt har jag alltid haft en nära kontakt med djur. Främst hästar, hundar och katter men även djur som kor, grisar och får. Jag kände tidigt att jag hade väldigt lätt att “ta på mig” djurens känslor och problem och det var inte helt enkelt de gånger jag märkte att djuren jag mötte faktiskt inte mådde bra. För att lära mig att hantera dessa starka känslor gick jag kurser hos djurkommunikatören Catharina Ehlo. Kurserna var väldigt värdefulla för mig eftersom de hjälpte mig att ordna mina och djurets tankar, så att jag på ett bättre sätt kan använda min förmåga till att hjälpa djuren. De senaste 15 åren har jag samlat på mig en hel del erfarenheter och de använder jag gärna genom att hålla kurser för blivande djurkommunikatörer. Vi behövs!

De flesta skulle till viss del kunna lära sig kommunicera med djur och allt annat levande. Ju mer man lär sig finslipa tekniken desto mer detaljerad kan informationen bli. Det är oftast lättare att ta emot ett budskap än att ge ett budskap, vissa djur är helt enkelt bara intresserade av att själva förmedla.

Jag erbjuder konsultation för alla sorters djur. Antingen kommer du och ditt djur till mig för mötet eller kommer jag till er. Direkt efter mötet får du med dig nedskrivet det djuret har berättat.
För prisuppgifter se under ”prislista”.

 

Lady
Lady
Meja
Meja