Min utbildning

Jag heter Sofia Wiberg Andresén. Jag bor med min familj i Killeberg som ligger i norra Skåne, och det är där jag mestadels tar emot kunder.

Jag startade min verksamhet som hypnosterapeut och djurkommunikatör för 15 år sedan. Under åren har jag sedan utbildat mig inom healing och nu senast till certifierat medium i privata sittningar genom Spirituellt center (Helen Olausson). Som person strävar jag efter att vara lyhörd för varje människas unika behov. Jag vill inspirera mina klienter att ta en aktiv roll i sina liv genom att hjälpa dem att finna sina styrkor och utveckla dem. Själslig utveckling är tillgänglig för alla som väljer den, men alla behöver vi vid olika tillfällen i livet stöd och vägledning. Min önskan är att få vara en hjälpande hand med just detta!

Jag tycker att det är viktigt att utvecklas och lära mig mer. Jag ser det som att ju bredare kunskap jag har desto mer kan jag hjälpa och förstå. Att umgås med andra som jobbar med andevärlden ger mig både kunskap och inspiration. Jag försöker “leva som jag lär”, dvs ta ansvar över mitt liv och mitt mående, leva mitt liv på ett sätt som ger mig kraft och energi. Det är att vara sann mot sig själv. Satsang=I sällskap av sanning.

Den mest värdefulla kunskapen får jag i mötet med en människa eller ett djur. Det är erfarenheter som främst berikar och utvecklar mig i mitt sätt att arbeta. Det går knappt en dag utan att jag får med mig något nytt! Ett möte som blir en aha-upplevelse, ett litet frö som sedan gror och växer till en ny dimension att fördjupa mig inom… Jag känner mig otroligt tacksam för att jag får arbeta med det jag brinner och lever för. Jag har massor kvar att lära och det gör mig glad!

Kurser/utbildningar

2019 Helgkurs Colin Bates i Filosofi & själslig utveckling

2011-2017 Utbildning i mediumskap för Helen Olausson, Mia Ottosson, Colin Bates, Rhys Wynn Davies

2008 Kurser i andlig healing för Helen Olausson.

2005-2006 Diplomerad suggestionsterapeut och regressionsterapeut vid Svenska skolan för Etisk och Analytisk Hypnoterapi (SSEAH) för Jörgen Sundvall

2001-2003 Kurser i djurkommunikation och homeopatisk djursjukvård för Catharina Ehlo.

 

Övriga kurser  

2012 Distanskurs Änglar & Ärkeänglar för Anna-Lena Vikström

2012 Distanskurs Homeopati och Energimedicin för homeopat och healer Per Wahlström, Tranås

2012 Distanskurs Attraktionslag & parterapi för Gunnar Martin Aronsson

2008 Kurs i ansiktsdiagnostik för Heidun Richer

2004 Psykologi 20 p, Socialpsykologi 20 p, Växjö universitet

2002 Korrespondenskurs i homeopati, Naturmedicinskt hälsocenter (inriktning hund)

 

 

Jag har fullständig tystnadsplikt. Jag är ansvarsförsäkrad och innehar F-skattsedel.

sofiahund425