Medium

20161029_160732

Jag kan sedan maj 2017 titulera mig certifierat medium. Detta är jag mycket stolt över då det varit ett lång väg att gå. För mig är det viktigt att ha en stabil bas att stå på, det ger trygghet åt både mig och de som besöker mig. Det tar många år att bli ett skickligt medium som arbetar seriöst med bevisföring.

 

Jag erbjuder 2 typer av sittning: Personlig vägledning (psychic reading) om du känner att du står på en plats i livet där du till exempel behöver bekräftelse på att du är på rätt väg, hjälp att kunna släppa taget om tidigare händelser,  få bättre kontakt med din egen inre röst. Om du till exempel står i ett vägval kan du få visat vilka möjligheter du har. Varför har du hamnat där du är just nu? Vad är din livsuppgift och hur ser din andliga resa ut?

Man ska komma i håg att andevärlden aldrig någonsin bestämmer åt oss hur vi ska leva vårt liv. Vi har alltid den fria viljan och ett personligt ansvar för oss själva och våra handlingar. Andevärlden kräver aldrig något av oss, de bara vill hjälpa oss att finna vår väg. Jag ger aldrig ”spådomar” kring sjukdomar och elände, detta är inte något som hjälper oss i vårt liv här och nu. Jag använder inte mig av tarotkort.

Den andra sortens sittning är andekontakt. Du får först bevisat av mediumet vilken av dina nära och kära som vill ta kontakt med dig från andra sidan. Sedan får du budskap denne vill förmedla till dig. En sådan sittning kan hjälpa dig som är i sorg eller tvivel om livets evighet. Ha i åtanke att mediumet aldrig kan garantera vilken/vilka som tar kontakt även om jag alltid gör mitt yttersta för att du ska få det du har behov för.