Medium

20161029_160732

Jag kan sedan maj 2017 titulera mig certifierat medium. Detta är jag mycket stolt över då det varit ett lång väg att gå. För mig är det viktigt att ha en stabil bas att stå på, det ger trygghet åt både mig och de som besöker mig. Det tar många år att bli ett skickligt medium som arbetar seriöst med bevisföring. Jag eftersträvar att vara tydlig och konkret i mitt arbetssätt, jag vill ge dig information som du ”kan ta på”.

 

Jag erbjuder 2 typer av sittning:

Personlig vägledning (psychic reading):  Passar om känner att du står på en plats i livet där du till exempel behöver bekräftelse på att du är på rätt väg, hjälp att kunna släppa taget om tidigare händelser,  få bättre kontakt med din egen inre röst. Kanske du står i ett vägval och vill få visat vilka möjligheter du har. Varför har du hamnat där du är just nu? Vad är din livsuppgift och hur ser din andliga resa ut?

Man ska komma i håg att andevärlden aldrig någonsin bestämmer åt oss hur vi ska leva vårt liv. Vi har alltid den fria viljan och ett personligt ansvar för oss själva och våra handlingar. Våra hjälpare/guider vill bara hjälpa oss att finna vår sanna väg. Jag ger aldrig ”spådomar” kring sjukdomar och elände, du får inga svar på vilken bil du ska köpa eller om du ska skilja dig eller inte. Dina beslut är dina egna, jag ger endast stöd genom att hjälpa dig att se hela perspektivet. Jag kommer alltså inte läsa av dina barn, din partner, vänner eller ovänner. Du kommer inte heller få en massa prat om olika guider du har runt dig. En sittning hos mig kommer handla om Dig och Ditt liv här och nu. Är du intresserad av ett möte med dig själv är du varmt välkommen!

andekontakt: Denna typ av sittning passar dig som har någon eller några på andra sidan som du vill på en hälsning från. Du får först bevisat av mediumet vilken av dina nära och kära som vill ta kontakt med dig från andra sidan. Sedan får du budskap denne vill förmedla till dig. Detta kan hjälpa dig som är i sorg eller tvivel om livets evighet. Ha i åtanke att mediumet aldrig kan garantera vilken/vilka som tar kontakt även om jag alltid gör mitt yttersta för att du ska få det du har behov för.