Gott nytt år!

Nu välkomnar vi 2022 med öppna armar!


Jag älskar känslan av ett nytt år, ett oskrivet blad som är redo att fyllas med det som känns meningsfullt och positivt. Samtidigt är det så klart bara en symbol för en nystart, det är inte bara i januari vi kan börja om utan när som helst. Varje morgon när vi vaknar har vi chansen till att starta på nytt, till och med i varje nytt andetag börjar vi om. Men vi kan behöva de där symbolerna för att ge oss en kickstart, så är du som jag, njut av känslan!


Om du känner för att starta det nya året med att bli en uppdaterad version av dig själv som är ”Mer dig själv” hoppas jag kunna hjälpa dig. Det absolut roligaste jag vet är att få vara en pusselbit i en annan människas utveckling. Du kan vara helt säker på att jag kommer göra mitt allra bästa för att hjälpa dig att finna din egen väg, och sedan stötta dig på den så länge du önskar det. Ett första steg kan vara att komma till mig på en andlig vägledning där du får veta mer om din livsresa och sedan fortsätta att komma till mig regelbundet för att påminnas om fortsätta på den väg du valt för dig själv. Långvariga förändringar sker sällan över ett natt!