Gott nytt år!

Nu är äntligen 2020 slut, tror att många känner som jag! Hoppas att du och dina nära är friska!

Det har varit ett minst sagt utmanande år som egen företagare. Planer som fått avbokas och betydligt färre kunder än andra år. Jag har haft en hel del kunder via telefon vilket varit en ny erfarenhet,  jag har också gjort sittningar utomhus i alla väder nu tror jag! Annars har min metod redan under  våren varit att låta tiden ha sin gång,  denna perioden fick bli som en slags timeout arbetsmässigt.

En paus leder ju som bekant ofta till nya insikter. En ny lust att jobba vidare har väckts, och jag har flera idéer att sätta i verket när nya tider kommer. Bland annat tänker jag under våren att arbeta på att skriva material till en healingkurs. Det ska bli riktigt roligt!

Vårens meditationskurs kommer att bli av även om det blir annorlunda. Med start 2 februari kl 17 träffas vi 1 gång per månad fram till juni. Man betalar per gång så det blir lätt att stanna hemma om man inte är helt frisk. Max 4 deltagare så vi kan hålla avstånd. Välkommen att boka din plats!